Oeps..

Je moet ingelogd zijn voordat je kunt bieden!

This auction has ended.

Klik hier om in te loggen
Terug naar Veilinglijst
Veiling informatie
U staat op het punt om te bieden op het volgende item:
Ticket autorodeo 2016 + auto
admin
1
 
02-09-2016

Dit jaar krijg je een unieke kans om mee te kunnen doen aan de autorodeo van Nieuwleusen! De organisatie van de autorodeo heeft namelijk bedacht om een auto te gaan veilen! De auto (Volvo 460 1.8 uit 1996) staat dus op zaterdag 3 september helemaal voor je klaar en je hoeft alleen nog maar in te stappen en te rijden. De enige eisen die we stellen zijn dat je 18 jaar bent en dat je een geldig rijbewijs hebt. 

De verplichting om uit Nieuwleusen te komen geldt voor de veiling  NIET!

Het is dus een unieke kans om mee te kunnen doen!

Hoe werkt het?

Via deze site kan je bieden op jouw kans om mee te rijden met de 48e autorodeo van Nieuwleusen en degene met het hoogste bod op vrijdag 2 september om 19.00 uur is de gelukkige!

Wat gebeurt er met het geld?

De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Motorrijders Gaan voor Gehandicapten Nieuwleusen. Deze stichting organiseert jaarlijks een motortourtocht waarbij de gehandicapten een onvergetelijke dag wordt bezorgd. Het organiseren van dit evenement kost veel geld en op deze manier helpen we om dit evenement mogelijk te maken.

Vrijwillige donatie

Wil je géén autorodeo rijden maar toch een bijdrage leveren? Via deze link kan je doneren.

Sponsor worden?

Ook heeft de auto natuurlijk de mogelijkheid om je bedrijf te promoten. Ook de sponsorgelden gaan allemaal naar het goede doel. We gaan de auto tijdens de Oranjefeesten op het terrein plaatsen en alle sponsoren worden vermeld op een reclamebord bij de auto en de hoogste bijdragen komen prominent op de auto te staan. Afhankelijk van de bijdrage wordt er een plek voor de reclame-uiting toegewezen op de auto.

 

Deze website is gemaakt door Salland Hosting